Sunday, January 30, 2011

Handlingen fokuserer på Oskar Schell, en ni-årig dreng fra Manhattan, hvis far døde 9 / 11. To år senere, drengen opdager en nøgle, der tilhører hans far, som sender ham på en søgning gennem byen. Horn vil spille Oskar, med Bullock og Hanks som hans forældre, og Goodman som en dørmand, der hjælpemidler Schell på hans søgen. Der er ingen nyheder om hvilke roller Davis og Wright vil tage kanske læsere mere fortrolige med kildematerialet har en idé?

Oscar-nominerede Stephen Daldry (Billy Elliot, timer, læseren) skal lede.

Friday, January 28, 2011

Rosenbergs bullish Checkliste

På Minyanville, at Josh Lipton liste 10 ting David Rosenberg vil skulle se, før du tænder offensiv på det amerikanske

1) En energipolitik, der virkelig fjerner USA's afhængighed af udenlandsk olie.

2) En fuldstændig omskrivning af skattelovgivningen, der fremmer opsparing, investeringer og en omlægning af kapitalapparatet. Cut skattesatser, fjerne smuthuller og dyre skattelettelser. Skat forbrug, fremme opsparing og investering.

Wednesday, January 26, 2011

3) En troværdig plan, der vender op i gælden i forhold til BNP. Dette omfatter ikke kun på balancen, men nye regler rettigheder også. Vi har brug for afgrænsningen af den fremtidige Fannie og Freddie hvis der er nogen ... Vi har brug for en komplet omskrivning af sociale kontrakter og en vending i hellige køer, der er blevet skabt i årenes løb, der er helt uoverkommelige.

4) En massiv pant nedskrivning af de banker, der giver meget tiltrængt kapital til hovedet boligejere.

Monday, January 24, 2011

5) En kreativ strategi til at sætte folk til at arbejde i stedet for at betale dem for at være ledig - der næsten halvdelen af de arbejdsløse rækker ud over arbejdet i over 15 uger og en 25% unge ledigheden er uacceptabelt på alle niveauer.

6) Tort reform. Dette er den eneste måde at rationelt nedbringe udgifter til lægebehandling til mere håndterbare niveauer.

Friday, January 21, 2011

7) Og fra seks - anvende de provenu de kan spare for at forbedre deres uddannelse færdigheder, især inden for videnskab og matematik, hvor USA er glide ned globalt plan.

Finansielle sektor lovgivningsmæssige reformer, der faktisk har nogle tænder.

9) Ændring skattepolitikken for at frigøre de hundreder af milliarder af dollars af virksomhedernes cash sidder i reserven i oversøiske konti - få disse penge hjem!